• ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Οι Metallica ηχογραφούν από την καραντίνα μία διαφορετική εκδοχή του "Blackened"

Μπορεί η πανδημία να τους ανάγκασε να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους σε όλα τα μεγάλα καλοκαιρινά festival στα οποία, φυσικά, θα ήταν πρώτο όνομα. Ωστόσο, οι θρύλοι της Metal αποφάσισαν να προσφέρουν μέσω YouTube στους θαυμαστές τους μία πιο "χαλαρή" έκδοση του κλασικού τους "Blackened".


Lars, Robert, Kirk και James ο καθένας από το σπίτι του μειώσαν αρκετά το volume (σε εξαίρεση με τον Lars που είναι στο υπόγειο του σπιτιού του αλλά κάνει σαν να παίζει μπροστά σε 50.000) και αποφάσισαν να δώσουν το δικό τους μήνυμα στήριξης στον κόσμο που δοκιμάζεται με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν να κάνουν.


Να σημειωθεί, πως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Hetfield από τότε που ακυρώθηκαν οι χειμερινές συναυλίες των Metallica, λόγω της εισαγωγής του σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ για δεύτερη φορά στη ζωή του.Επίσης, προ δύο ημερών ο Lars είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Rolling Stone εξηγώντας πως περνάει την ώρα του στην καραντίνα με την οικογένειά του.


Εξήγησε πως αυτό τον καιρό είναι εθισμένος με τους Rage Against the Machine, τονίζοντας το πόσο επίκαιρα είναι τα τραγούδια τους, αν και γράφτηκαν πάνω από 20 χρόνια πριν. Επίσης, είπε πως, αν και δεν βλέπει σχεδόν ποτέ τηλεόραση τα show του Jimmy Kimmel είναι must για αυτόν και την οικογένειά του. Τέλος, εξήγησε πως συζητώντας οικογενειακά προσπαθούν να αποφασίσουν, πώς θα προσφέρουν σε περισσότερες φιλανθρωπίες αυτόν τον καιρό που ακόμα περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανάγκη από ανακούφιση του πόνου τους.metalheadzone.com


Εικόνα εξωφύλλου: forbes.com

Πήγες: rollingstone.com


2.png

follow us on Instagram @atheniantimes.gr

"Νέα άποψη σε Αθηναϊκούς καιρούς"
- ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ -
Εικόνα1.png
LACREDI LOGO.png
- ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ -
  • Black Facebook Icon
  • Instagram
Εικόνα1.png
Εικόνα1.png