• GUEST WRITER

Καλοκαιρινή και δροσερή κρέμα φράουλας από τον pastry chef, Παύλο Τσιολέκα


Photo credits: a happy cloud

Μετά τα σοκαλατάκια με ταχίνι της προηγούμενης εβδομάδας, ο pastry chef των Athenian Times, Παύλος Τσιολέκας, μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μία καλοκαιρινή και δροσερή κρέμα φράουλας. Μην ξεχνάτε, ότι μπορείτε να μας στέλνετε τις ιδέες, τις απορίες και τις συνταγές σας στο info@atheniantimes.gr



Υλικά:

1.  400 γρ κρέμα γάλακτος 2.  200 γρ φράουλες 3.  70 γρ ζάχαρη άχνη 4.  70 γρ κρέμα τυρί




Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τα κοτσάνια από τις φράουλες.

  2. Τις βάζουμε στο μπλέντερ και τις χτυπάμε μέχρι να γίνει πουρές.

  3. Βάζουμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μαζί με την ζάχαρη άχνη.

  4. Όταν αρχίζει και πήζει ρίχνουμε την κρέμα τυρί και την φράουλα.

  5. Ανακατεύουμε για πολύ λίγο με μία μαρίζ.

  6. Βάζουμε την κρέμα φράουλας σε ατομικά ποτηράκια ή σε ένα μεγάλο μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.









Καλή απόλαυση!



2.png

follow us on Instagram @atheniantimes.gr

"Νέα άποψη σε Αθηναϊκούς καιρούς"
- ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ -
Εικόνα1.png
LACREDI LOGO.png
- ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ -
  • Black Facebook Icon
  • Instagram
Εικόνα1.png
Εικόνα1.png