• ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΛΑΓΟΣ

Αυτοκίνηση 2019: Η γιορτή για τους φίλους του αυτοκινήτου


Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime, μία έκθεση που τα τελευταία χρόνια έχει αποτελέσει θεσμό στον χώρο του αυτοκινήτου, πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019, και λαμβάνει χώρα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας).

Στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ συμμετέχει η πλειοψηφία των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και εκτίθενται 32 Πανελλήνιες πρεμιέρες και 150 νέα μοντέλα αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ συμμετέχει η πλειοψηφία των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και εκτίθενται 32 Πανελλήνιες πρεμιέρες και 150 νέα μοντέλα αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Στους χώρους της έκθεσης υπάρχει δυνατότητα test drive, ενώ παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της μηχανοκίνησης σε παγκόσμιο επίπεδο, και οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν πλήρως σχετικά με την αγορά του αυτοκινήτου. Σημειωτέον πως στην περσινή έκθεση οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 82.000.


Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τη συμμετοχή των μεγαλυτέρων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο aftermarket του αυτοκινήτου, εκτίθενται ανταλλακτικά και αξεσουάρ, προϊόντα εξοπλισμού συνεργείων και συντήρησης αυτοκινήτων, ελαστικά και ειδικά προϊόντα για τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας καθώς και λιπαντικά.


Πηγή εικόνας: autokinisiexpo

2.png

follow us on Instagram @atheniantimes.gr

"Νέα άποψη σε Αθηναϊκούς καιρούς"
- ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ -
Εικόνα1.png
LACREDI LOGO.png
- ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ -
  • Black Facebook Icon
  • Instagram
Εικόνα1.png
Εικόνα1.png